Η εταιρεία

 Η εταιρεία μας

Xtremeloud – Παλαιολόγος Γιαννούλης

Η Εταιρεία Παλαιολόγος Γιαννούλης με διακριτικό τίτλο XTREMELOUD είναι στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 10χρόνια έτσι σκοπός της είναι η απόλυτη ηχητική απόλαυση στο αυτοκίνητό σας και όχι μόνο. Εκτός από τιςεταιρείες που εισάγει και αντιπροσωπεύει συνεργάζεται με μερικές από τις καλύτερες εταιρίες στο χώρο του (Ήχου – Multimedia – Συναγερμού – Δορυφορικού – Αξεσουάρ). Η Εξυπηρέτηση και η ενημέρωση σας πριν και μετά την πώληση ή την τοποθέτηση κάποιου Ηχητικού – Multimedia – Συναγερμού ή Δορυφορικού συστήματος είναι υποχρέωσή μας και έχει στόχο την διάρκεια της συνεργασίας μας μαζί σας. Η εταιρία Παλαιολόγος Γιαννούλης με διακριτικότίτλο XTREMELOUD μέσα από την εμπειρία στο χώρο του Car audioκαι την επιβεβαίωση αυτής με συνεχής διακρίσεις σε Διαγωνισμούς Ηχοσυστημάτων σε Πανελλήνιου – Πανευρωπαϊκού και Παγκόσμιου επιπέδου , και στην απόλυτη και συνεχή επιτυχημένη πορεία χάρησε εσάς το XTREMELOUD μπορεί και προσφέρει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που εσείς θέλετε και επιλέγετε σε ανταγωνιστικές τιμές.

Εγκαταστάσεις

Σε έναν από τους μεγαλύτερους χώρους της Β.ΕΛΛΑΔΑΣ στο CAR AUDIO όπου υπάρχει μια μεγάληέκθεση προϊόντων(CD-MP3 / DVD / MULTIMEDIA CENTER / ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ / ΗΧΕΙΑ / ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ GPS / ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΑΥΤΟ-ΜΟΤΟ / ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ / AΞΕΣΟΥΑΡ) και με την επιλογή σας να επιλέξετε την ΝΕΑ μας υπηρεσία (ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ) περιμένουμε να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει και να ενημερωθείτε για όλα τα καινούργια προϊόντα που αφορούν το αυτοκίνητό σας.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Ιστοσελίδα μας για την ενημέρωσή σας και θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε και να γνωρίσετε από κοντά εμάς και το κατάστημά μας.

Με εκτίμηση,

Παλαιολόγος Γιαννούλης

X